Als ondernemer bent u doelgericht. Uw succes is uw drive en daar werkt u keihard voor. Belasting betalen in onvermijdelijk, maar u betaalt het liefst zo min mogelijk.

Als lid van het Register van Belastingadviseurs (zie http://www.rb.nl) zorgen wij ervoor dat u niet teveel belasting betaalt. Wij adviseren u pro actief.

Ook voeren wij het no-nonsens beleid: wij adviseren niet om te adviseren; ons doel is om voordeel te behalen voor de ondernemer. Onze adviestarieven liggen lager dan de middelgrote accountantskantoren, terwijl wij dezelfde kwaliteit kunnen bieden.

Onze klanten komen uit de het midden- en kleinbedrijf (MKB). De branches waarin wij werken zijn zeer divers zoals horeca, advocaten, makelaars, medici, productiebedrijven, groothandel, detailhandel en ondernemers in de dienstverlening. Ook hebben wij ervaring met internationaal opererende bedrijven.

Voor het samenstellen van uw jaarrekening, het voeren van uw administratie en loonadministratie kunt u ook bij ons terecht. Wij maken scherpe prijsafspraken met u.

 

Heeft u interesse bel dan naar 0172-576019